Håndarbejdsmagasin 103 Idéer

35,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Få fingre i det nyeste skud på stammen, fyldt til bristepunktet med det bedste håndarbejde fra Familie Journal.

Bemærk: Magasinet sendes til dig som PDF vedhæftet i en email. Hvis du gerne vil printe magasinet ud, er det en god idé at printe den liggende for at få det bedst mulige layout. Dette kan du vælge under “egenskaber” når du printer.

Familie Journal følger op på den succesrige håndarbejdsserie, og i dette magasin til download finder strik til hele familien, nemme gaveidéer, nostalgisk juleklip og meget meget mere…

Lav dejligt, lunt undertøj til hele familien eller kast dig ud i nogle af de skønne, nostalgiske opskrifter i magasinet. Her kan du finde håndarbejde til enhver smag.

Anne-Marie Øby, redaktør
I disse håndarbejdsglade tider er det rigtig dejligt at kunne præsentere det tredje af vores store idé-magasiner, ”103 idéer”, der igen indeholder et væld af opskrifter og idéer til ting, du kan lave til dig selv og resten af familien.

Du får bl.a. mere end 50 strikopskrifter, sy- og hækleopskrifter samt anvisninger på det fineste juleklip. Som sædvanlig har jeg samlet håndarbejder i forskellige sværhedsgrader, så her er både noget for begyndere og mere garvede.

Som noget helt nyt har jeg været i de rigtig gamle arkiver og fundet et par perler frem fra håndarbejdssiderne i Familie Journal årgang 1927. Jeg er selv vild med de superfine, tegnede illustrationer fra dengang, og jeg bliver helt inspireret til at lave nye ting efter disse gamle anvisninger – så det håber jeg også, at du gør!

Vi ønsker dig masser af dejlige, sjove og afslappende stunder med dette magasin og dine yndlingssysler!

OBS!
Efter endt køb, modtager du en ordrebekræftelse og en e-mail der indeholder info vedr. kuren samt et link til at downloade dit håndarbejdsmagasin. Du modtager altså ikke materialet med posten. Du kan vælge at printe håndarbejdsmagasinet ud, men det er en god idé at nøjes med at printe de sider, som du skal bruge her og nu.

(Visited 218 times, 1 visits today)