Håndarbejdsmagasin 102 Idéer

35,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Få opfølgeren til succes’en 101 idéer. Her er endnu flere af de bedste idéer til kreative hyggestunder for hele familien.

Bemærk: Magasinet sendes til dig som PDF vedhæftet i en email. Hvis du gerne vil printe magasinet ud, er det en god idé at printe den liggende for at få det bedst mulige layout. Dette kan du vælge under “egenskaber” når du printer.

I dette håndarbejdsmagasin får du masser af opskrifter og idéer til strik, hækling, patchwork, bolig og genbrug.
Her finder du også inspiration til at tilføje lidt luksus til klædeskabet, orientalsk stemning til jul, hygge til den lille ny, forkælelse til fødderne og skønt patchwork i hverdagen.

Anne-Marie Øby, redaktør:
Jeg er rigtig glad for igen at kunne præsentere et idémagasin sprængfyldt med opskrifter og idéer fra Familie Journal. Vi kalder dette magasin ”102 idéer”, men det er faktisk en underdrivelse, da du mindst får 109 opskrifter her, og sikkert idéer til endnu mere!

Interessen for håndarbejde og gør det selv-projekter er større end nogen sinde, og det er alle aldre, der kaster sig ud i at kréere stort og småt til sig selv og andre.
Jeg har samlet opskrifter, der spænder lige fra gaver, de mindste kan lave til bedsteforældre, til avancerede hæklerier for de øvede. Ind imellem er der så alle de skønne strikmodeller og julerier, som de fleste holder af at lave.
Mange vil gerne spare på de dyre materialer og hellere lave om end købe nyt – til jer er her masser af fine genbrugsidéer til bolig, tilbehør og tøj.
Vi håber, at du og din familie vil få mange dejlige stunder med håndarbejderne i dette magasin.

OBS!
Efter endt køb, modtager du en ordrebekræftelse og en e-mail der indeholder info vedr. kuren samt et link til at downloade dit håndarbejdsmagasin. Du modtager altså ikke materialet med posten. Du kan vælge at printe håndarbejdsmagasinet ud, men det er en god idé at nøjes med at printe de sider, som du skal bruge her og nu.

(Visited 443 times, 1 visits today)