Håndarbejdsmagasin 101 Idéer

35,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Når du downloader dette magasin, får du masser af opskrifter, samt ekstra tips og inspiration – inkl. gode idéer til jul.

Bemærk: Magasinet sendes til dig som PDF vedhæftet i en email. Hvis du gerne vil printe magasinet ud, er det en god idé at printe den liggende for at få det bedst mulige layout. Dette kan du vælge under “egenskaber” når du printer.

I håndarbejdsmagasinet finder du blandt andet søde gaveidéer, strik til Build-A-Bear, inspiration til scrapbøger, flot strik til mænd og kvinder, gode genbrugsidéer, sjove nisser, plaider og lidt til hals og fødder og mange flere gode idéer.

Anne-Marie Øby, redaktør:
“Selv om jeg bruger meget af min arbejdstid på håndarbejde, er det også med håndarbejde, jeg slapper bedst af. Jeg elsker at finde opskrifter og udtænke mine egne projekter derhjemme, og jeg synes jo til enhver tid, at det er dejligst at give (og modtage) hjemmelavede gaver.

Efter i mange år at have forsynet Familie Journals læsere med masser af ugentlige idéer på håndarbejdssiderne, er jeg rigtig glad for at kunne samle et bredt udvalg af disse opskrifter og idéer i dette nye magasin.

Vi har tænkt på hele familien, så her er strik til både store og små, nisser og julepynt, patchwork og genbrug, foruden diverse spændende håndarbejdsteknikker, der beskrives grundigt. Nogle ting er nemme at lave her og nu, mens andre kan blive en hyggelig del af juleforberedelserne.”

Vi ønsker dig mange, hyggelige og afstressende timer med dine yndlingshåndarbejder!

(Visited 278 times, 1 visits today)