Nyt sommernummer på gaden!

Vores sommernummer Maries ideer 03-2020 er på gaden!

Den danske sommer er ovre os og det samme er Maries ideer 03/2020 som nu kan findes på hylderne hos din sædvanelige magasinforhandler. De glittede sider er kurateret med sæsonens lækreste opskrifter, en masse inspiration og andre hyggelige kreaprojekter. Gør dit klædeskabet klar med en ny, bæredygtig sommergarderobe fyldt med luftig strik, hækl en cool taske eller pryd din bolig med lette hæklerier. Prøv også nogle af de sjove DIY’s. Måske vævning er noget for dig?

Spændende læsestof

Vi har også sørget for en masse læsestof som du kan hygge dig med i skyggen på de lune sommerdage eller til en god kop kaffe på dit yndlingsspot. Med interviews fra nogle af håndarbejdsverdenens allersejeste wonder women stimulerer vi din kreative sult. Mød Ida Wirak Trettevik, kvinden bag Witre Design, der er aktuel med sin første strikkebog, læs om designtrioen bag Paelas og deres nye bog med babystrik, og om Plystre-designeren Warunee Balstad, der er særlig kendt for sin kombination af strik og broderi. Psssst!!! De forkæler dig hver især med en opskrift på nogle af deres bestsellers (se billedet nedenfor).

Mini Marie til & for de små

De kære små skal heller ikke snydes for at svøbe sig i lækre garner! I Mine Marie bringer vi en lang række af strikkeopskrifter til drenge og piger i alderen 0-12 år. Der er også lidt sjovt at lave for de kreative børn i vores nye sektion Børnehjørnet, der denne gang byder på DIY’s med sommerens strandfund.

God fornøjelse med dit magasin og dine kreaprojekter!

Det næste magasin Maries ideer 04-2020 udkommer d. 17. august 2020.

Find dit Maries ideer 03-2020 i butikkerne
eller køb et abonnement her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

På Instagram kan du dele dine projekter med hashtagget #mariesideer til inspiration for andre.

Foto: Helena Krekling, Navia, Sandnes Garn, Vivi Mailund, DMC, Rico, Maria Franck, Plystre & House of Yarn

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 1.265 times, 1 visits today)