Maries ideer 02/2020 er ude nu!

Kreative ideer & mennesker i Maries ideer 02/2020

Strik, hækling & DIY

Maries ideer 02/2020 emmer af forår, friske farver og gode ideer. Under disse coronaprægede tider har det aldrig været mere undskyldt at bruge al sin tid på hjemmets yndlings spot med håndarbejde i hænderne og en god serie på skærmen. Vi sørger som altid for, at du ikke løber tør for ideer ved at forsyne dig med en god blanding af strik- og hækleopskrifter samt en masse spændende DIY til boligen. Dette nummer er ingen undtagelse, og der er masser af forskellige projekter at få tiden til at gå med.

Tre inspirerende kvinder

I dette nummer kan I læse om hele tre kreative kvinder, der alle har en passion for håndarbejde. Vi besøger strikdesigneren Mille Fryd i hendes hjem på Østerbro til en snak om kreativ udvikling, om at knække den såkaldte strikkekode, og om opskriften, der på få dage blev en kæmpesucces. Mød også Ditte Larsen, forfatter og grundlægger af den populære garnbutik Sommerfuglen, der lige nu er aktuel med bogen “Anna Ancher på pindene”. Læs om Dittes inspiration bag bogen og få en smagsprøve i form af opskriften “Florlet tørklædesjal”. Det sidste levende billede er Stine Højland, der på bæredygtig vis forvandler gammelt sengetøj til smuk beklædning: “Et års tid før jeg syede mit første sengetøjssæt, havde jeg besluttet mig for, at et af mine bidrag til et bedre klima skulle være ikke at købe nyt tøj”, fortæller hun.

Mini Marie

I Mini Marie bringer vi de sødeste ideer til de mindste piger og drenge. Lav mønsterstrik i små størrelser, sy en frugtpose, hækl en skøn kreation til børneværelset eller noget helt fjerde.

Vi håber, at du og dine kære har det godt.
God fornøjelse med dit magasin og dine kreaprojekter!

Find dit Maries ideer 02/2020 i butikkerne
eller køb et abonnement her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

På Instagram kan du dele dine projekter med hashtagget #mariesideer til inspiration for andre.

Foto: Maries ideer 02/2020

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 1.323 times, 1 visits today)