Det nye magasin er ude nu!

Maries ideer 01/2020 er på gaden

Strik & bolig-DIY

Endelig kan vi byde velkommen til et nyt årti med Maries ideer 01/2020. I det nye magasiner bringer vi en stor portion af lækre strikkeopskrifter og kreative projekter til boligen. Lad dig rive med af trenden og skab chunky strik på tykke pinde, glæd manden i dit liv med en farverig sweater i fair isle strik eller giv dig i kast med en cool, vamset strik til teenageren. Trænger dit hjem til lidt fornyelse, guider vi dig til, hvordan du nemt og bæredygtigt kan kaste lidt magi over det. Opgradér dine møbler og brug dine gamle bøger på nye måder.

Besøg hos Knitting for Olive

Er du frisk på en god historie, så læs med, når vi besøger de to iværksætterkvinder Pernille og Caroline Larsen, mor og datter, der sammen driver virksomheden Knitting for Olive. Navnet har du sikkert hørt før, for i løbet af bare fem år er virksomheden vokset og omfatter nu to garnbutikker, garn produceret i deres navn, en webshop, en Instagram med over 160 tusind følgere og udgivelser af hundredevis af strikkeopskrifter til børn og voksne. Hvis ikke, så er det på tide, og vi kan love dig for, at det er inspirerende læsning! Pssst… Du får også opskriften på den smukke vaffel-cardigan.

Mini Marie

Som noget nyt har vi rykket de små ideer ind i varmen. Derfor vil du ikke længere vil finde Mini Marie bag magasinet, men i forlængelse af de øvrige sider. Det betyder derimod intet for indholdet. Vi bringer stadig en håndfuld gode ideer med de små for øje. Find strik til seje drenge, flæser til piger, et hæklet tæppe til baby eller en blød, strikket ven med næb.

God fornøjelse med dit magasin og dine kreaprojekter!

Find dit Maries ideer 01/2020 i butikkerne
eller køb et abonnement her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

På Instagram kan du dele dine projekter med hashtagget #mariesideer til inspiration for andre.

Foto: Maries ideer 01/2020

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 4.224 times, 1 visits today)