Mød kvinderne bag Knitting for Olive

Knitting for Olive

Hos Knitting for Olive er det kærligheden til nørderiet, farver og lækre materialer, der har bragt mor og datter sammen i et fælles projekt, der pludselig blev til lidt mere end en hobby. I Maries ideer 01/2020 besøger vi Caroline (29 år) og Pernille Larsen (57 år) i deres garnbutik på Frederiksberg til en spændende snak om, hvordan de to kvinder forenede deres individuelle kompetencer og sammen skabte en succesvirksomhed.

Se mere …

Når man skal drive en virksomhed bestående af webshop, to fysiske butikker, garnproduktion samt udvikling af opskrifter kræver det, at man har tungen lige i munden. Som moderne virksomhed er det bl.a. en nødvendighed, at man tager stilling til spørgsmålet om bæredygtighed.

“Det er selvfølgelig rigtig svært at få det hele til at gå op, men det vi har fundet ud af, er, at økologi ikke nødvendigvis er lig med dyrevældfærd, og den del er også vigtig for os, ligesom det er vigtigt for os, at vores garn bliver produceret under socialt bæredygtige forhold,” fortæller Caroline (29 år).

Læs hele artiklen i dit Maries ideer 01/2020.

Som en ekstra bonus får I også Knitting for Olives opskrift på den smukke Vaffelcardigan som vist på billederne herunder.

Vil du se, hvad du ellers kan finde i Maries ideer 01/2020, så klik her.

Foto: Søren Lamberth

Køb Maries ideer her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 2.042 times, 1 visits today)