Gratis opskrift på XL sukkerstok

XL sukkerstok med snoninger

Er du endnu ikke begyndt, men har du i sinde at kreere smukt hjemmelavet julepynt, så er tiden inde! December er lige om hjørnet, og derfor får i her et tip til en gratis hækleopskrift på en XL sukkerstok med snoninger udviklet af vores webredaktør Laura, der i Instagram-regi er bedre kendt som Laura Hjertefryd.

Kunne du tænke dig at supplere samlingen af julepynt med en hæklet XL sukkerstok?

KLIK HER og få opskriften samt en grundig vejledning.

Kan du ikke få nok at hjemmelavet julepynt, finder du i Maries ideer 05/2019 flere gode opskrifter på både strikket og hæklet: Små klokker, kræmmerhuse, en julesok, en nisse og en anden finurlig sukkerstok perfekt til børneværelset.

Vil du se, hvad du ellers kan finde i Maries ideer 05/2019, så klik her.

Foto: Laura Takahashi Christiansen, Sandnes Garn & Søren Lamberth

Køb Maries ideer her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 1.018 times, 1 visits today)