Maries ideer 05/2019 er ude med ny inspiration!

Maries ideer 05/2019

Spændende opskrifter

Maries ideer 05/2019 er nu på hylderne hos din magasin-forhandler, og det er fyldt med gode ideer, der bare venter på at blive ført ud i livet! Foretrækker du at strikke, så tag et kig på de mange og forskelligartede strikmodeller, der omfavner en bred smag, stil og kunnen. Er du derimod i humør til hækling, bringer vi også opskrifter til små, hyggelige projekter, der inkluderer en hæklenål. Måske trænger du og familien til nye sutsko eller noget fint, hæklet julepynt, der kan sætte gang i julestemningen? Du kan også give dig i kast med broderi eller andet DIY. Ideer har vi mange af!

Besøg Lulu Kaalund & få en kreaguide til Nordjylland

Mød den fantastiske tekstilkunstner og hækledesigner, Lulu Kaalund, for hvem en voldsom hjernerystelse blev til startskuddet til en succesfuld hækle-karriere. Lad dig inspirere af hendes smukke værker, usystematiske teknikker og tilgang til håndarbejdet. Gå heller ikke glip af kreaguiden til Nordjylland, der gemmer på et hav af spændende kreabutikker, der giver enhver med et ægte håndarbejds-hjerte lyst til at spare op til en ordentlig shoppetur.

Mini Maries små ideer

Yndige dragter, små bukser, søde vanter og huer samt en slikstok, der vil give ethvert barn julelys i øjnene. Det er, hvad du finder på siderne i Mini Marie. Sødere bliver det simpelthen ikke.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dit magasin og dine kreaprojekter!

Find dit Maries ideer 05/2019 i butikkerne
eller køb et abonnement her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

På Instagram kan du dele dine projekter med hashtagget #mariesideer til inspiration for andre.

Foto: Maries ideer 05/2019

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 2.345 times, 1 visits today)