Vind “Skappel – Med kærlighed til strik”

Kærlighed til strik

I denne konkurrence får du muligheden for at vinde bogen “Skappel – Med kærlighed til strik” af Dorthe Skappel

Skappel - med kærlighed til strik

“Det er som om mine fingre lever deres eget liv, og modellerne bliver som et resultat af, at hjernen får hvile og åbner sig for indtryk og erindringer i en herlig, kreativ proces. Det bløde garn og de smukke farver giver mig ro og glæde, og jeg håber, at denne bog kan give lidt af min kærlighed til strik videre til jer”, Dorthe Skappel.

Bogen “Skappel – Med kærlighed til strik” er en samling af fede opskrifter på lange cardigans, hættetrøjer og løse sweatre med smukke mønstre af den norske strikdesigner Dorthe Skappel.  Hendes passion for strik og  farvestrålende garn i lækre kvaliteter kommer stærkt til udtryk i bogens forskellige design. Hver opskrift er beskrevet enkelt og ledsages af smukke og inspirerende billeder samt simple diagrammer og illustrationer. Værdi 299,95 kr.

Se billeder fra bogen herunder…

Maries ideer 03/2019 bringer vi opskriften på den lækre Solkys sweater, men hvis du ikke kan få nok af den fine strik fra Skappel, så er denne konkurrence helt sikkert noget for dig.

Maries ideer udlodder i samarbejde med Turbine tre eksemplarer af bogen “Skappel – Med kærlighed til strik” til tre heldige vindere.

Vil du have et lod i puljen, så hop ind på vores Facebook-profil og deltag i konkurrencen.

Vinderne findes den 2. august 2019 kl. 12:00 og kontaktes direkte.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Du kan følge Turbine forlagets kreative sted på Instagram @turbineforlaget_krea 

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter.

Foto: Skappel Strik

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 1.023 times, 1 visits today)