Kreaguide til Nordsjælland

I Maries ideer 03/2019 giver vi jer en lækker kreaguide til Nordsjælland. Nordsjælland byder både på smuk natur samt adskillelige hyggelige byer med spændende kreabutikker. Shop det lækreste garn i de bedste kvaliteter, smukke tekstiler i metervis og meget mere kreagrej. Skal du nå alle butikkerne på en dag, kan det være en fordel med bil. Saml evt. dine bedste kreaveninder og tag på en krea-udflugt i det nordsjællandske. Find alle adresserne i dit magasin, Maries ideer 03/2019, og læs om, hvilke skønne sager de forskellige butikker har at byde på.

Se glimt fra kreaguiden her…

Vil du se, hvad du ellers kan finde i Maries ideer 03/2019, så klik her.

Foto: Anne-Marie Øby 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

(Visited 486 times, 1 visits today)