Strikket & hæklet forårsmode

Selvom modesæsonen inviterer til luftige og farverige foråsklæder, tyer vi stadig til de lune beklædningsgenstande, der kan holde os varme i det kølige, danske vejr. Det betyder dog ikke, at vi skal droppe de lækre forårstendenser! Her på redaktionen har vi samlet strikke- og hækleopskrifter til modeller, der både er udstyret med et fint forårs-finish og samtidig kan holde kulden på afstand. Find garn i dine yndlingsfarver og tilføj lidt forår til garderoben. Måske har du lyst til at strikke en fed jakke i et interessant fletmønster til dig selv eller hækle en lækker bluse med striber. Mulighederne er mange – både svære og lette, komplekse eller simple!

Find opskrifter på hæklet og strikket forårsmode i Maries ideer 01/2019.

Se nogle af modellerne herunder.

Vil du prøve noget spændende, så giv dig i kast med jakken her. Den strikkes op i blødt alpakke i et meget interessant fletmønster.

Se her, hvad der ellers er at finde i Maries ideer 01/2019.

Foto: Navia, Sandnes Garn, Lang Yarns & Permin

Køb Maries ideer her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 494 times, 1 visits today)