De 10 mest stillede spørgsmål

Svar på de 10 mest stillede spørgsmål

Her på redaktionen modtager vi ofte en masse spørgsmål vedrørende Maries ideer, og vi vil med glæde besvare dem alle. Men flere af dem går igen, og derfor har vi besluttet os for at lave en oversigt over de 10 mest stillede spørgsmål. Så hvis du sidder og mangler svar på noget, kan du måske finde det her.

Hvornår udkommer det næste magasin?

Maries ideer udkommer 6 gange om året, og man kan altid finde udgivelsesdatoerne for kommende numre på bloggen i den øverste fane under “OM MARIES IDEER”.

Hvor kan jeg købe Maries ideer?

Skal købe Maries ideer, er der størst chance for at finde det på hylderne i de større supermarkeder som Føtex, Menu, Kvickly og Dagli’ Brugsen samt større 7-eleven. Derudover forhandles det i diverse kiosker og supermarkeder. Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores kundeservice på enten mail abo@aller.dk eller telefon 72 34 20 51 (mandag-torsdag kl. 9-15, fredag 9-14.30), så de kan oplyse om en forhandler i nærheden af dig.

Hvordan bliver jeg abonnent?

For at blive abonnement på Maries ideer kan du enten gøre det selv på allerservice.dk eller kontakte vores kundeservice på enten mail abo@aller.dk eller telefon 72 34 20 51 (mandag-torsdag kl. 9-15, fredag 9-14.30).

Hvordan kan jeg købe et gammelt nummer?

Vil du købe et gammelt nummer af Maries ideer skal du kontakte vores kundeservice på enten mail abo@aller.dk eller telefon 72 34 20 51 (mandag-torsdag kl. 9-15, fredag 9-14.30) og oplyse dem om, hvilket nummer det drejer sig om.

Hvor kan man se, hvad der er i det aktuelle nummer af Maries ideer?

Vil du vide, hvilke spændende ting, der er i det aktuelle nummer af Maries ideer, kan du benytte dig af bloggens genvej “Smugkig i magasinet” (i højre sidefane på computer; i bunden på smartphone). Her giver vi en smagprøve på magasinet i form af tekst og billeder. Man er dog altid velkommen til at spørge, hvis man søger noget bestemt. Ikke alting vises i smugkigget.

Kom direkte til smugkig til Maries ideer 01/2019 her.

Hvilke byer har i kreaguides til?

I hvert nummer af Maries ideer finder du en kreaguide til en spændende by i verden. Vi har lavet en oversigt over, hvilke byer vi har besøgt i hvilke numre, og du kan finde den her “Rejs med Maries ideer som guide”.

Er Maries ideer på Facebook og Instagram?

Ja, Maries ideer er både at finde på Facebook “Maries ideer” og Instagram @mariesideer.

Hvor kan man se, hvem der vinder konkurrencerne?

Vores konkurrencer på Facebook kører hver fredag fra kl. 12:00 og præcis én uge frem. Vinderne udtrækkes derefter tilfældigt af en søgemaskine og kontaktes direkte i en besked. Desuden skriver vi altid et svar til deres kommentar på selve konkurrence-opslaget, hvilket kan læses af alle. Forudsætningen for at kunne deltage i vores konkurrencer er, at man har adresse i Danmark.

Kan man få hjælp, hvis man har spørgsmål til strikke- og hækleopskrifter?

Har du spørgsmål til strikke- og hækleopskrifter i Maries ideer, sidder vores søde strikkeekspert, Katrine Wohllebe, klar på telefonen tirsdage fra kl. 10-13. Ring på tlf. 70 26 22 81. OBS! Der svares kun på spørgsmål i numre, der er max 2 år gamle.

Kan man købe opskrifterne fra magasinerne enkeltvis?

Generelt kan man ikke købe opskrifter fra Maries ideer enkeltvis. Der ligger dog et par opskrifter fra nogle ældre numre i vores “BUTIK”, som du finder på bloggen i den øverste fane.

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret her, kan du altid skrive til os på Facebook eller på mail mariesideer@aller.com.

Af Laura Takahashi Christiansen

(Visited 1.301 times, 1 visits today)