Kreaguide til New York

New York, New York, New York…

I Maries ideer 06/2018 tager vi dig med til New York, hvor du får den helt STORE rundtur i storbyens fantastiske udvalg af kreabutikker. Vi har tidligere bragt mindre kreaguides i Maries ideer 02/2014 og Maries ideer 01/2017 (se tidligere destinationer her), og selvfølgelig har vi også lige rundet de stadig eksisterende butikker endnu en gang. Derudover byder vores kreaguide på en masse andre fede adresser rundt omkring i forskellige dele af byen, hvor man både finder åbenlyse skatkamre og skjulte perler.

Se små udklip fra kreaguiden herunder…

Se her, hvad der ellers er at finde i Maries ideer 06/2018.

Køb Maries ideer her 

Besøg også Maries ideer på Facebook & Instagram @mariesideer.

Foto: Anne-Marie Øby

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 283 times, 1 visits today)