Vind “KlompeLOMPE – Strik året rundt”

Strik til alle årstider

Bogen “Klompelompe – Strik året rundt” af den norske designduo Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland er den tredje og nyeste bog i serien af populære KlompeLOMPE-strikkebøger. Med de skiftende årstider som tema for bogens 70 opskrifter er der strik til enhver anledning og til alt slags vejr. De fleste af opskrifterne er til børn i alderen 0-14 år, og en del af dem er til voksne. Desuden indeholder bogen et kapitel om smuk og rustik julestrik i bedste KlompeLOMPE-stil. Bogen er udkommet på forlaget People’sPress den 6. september 2018. Værdi 299,95 kr.

Se nogle af de fine design her…

I Maries ideer 05/2018 får du en smagsprøve på bogen i form af opskrifter på lave filttøfler og tyk nissehue, men kan du ikke få nok, er der god grund til at deltage i denne konkurrence.

Maries ideer udlodder i samarbejde med People’sPress tre eksemplarer af “Klompelompe- Strik året rundt” til tre heldige vindere. Hvis du vil være en af dem, skal du blot hoppe ind på vores Facebook-side og deltage i konkurrencen.

Foto: Fra bogen

Vinderne findes den 2. november 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 1.172 times, 1 visits today)