Det er på mode at gøre det selv

Hvis man kan, hvorfor så ikke bare gøre det selv?

Maries ideer 04/2018 er der lækre design og opskrifter til dig, der gerne vil gøre det selv.

At gøre tingene selv er ikke altid den hurtigste og nemmeste løsning, men spørger du os på redaktionen, er det klart den bedste! Alene det at fordybe sig i noget kreativt kan være guld værd. Mange bruger håndarbejde som et pusterum fra hverdagens gøremål, og har man først fanget teknikken, er det ren meditation! Endnu en god ting ved at gøre det selv er, at man selv kan få indflydelse på valget af farver og dette giver tøjet en helt særlig personlighed. Sidst men ikke mindst er det mere bæredygtigt at lave sit eget tøj end at købe masseproducerede klæder, især hvis man bruger økologiske og bæredygtige materialer.

Se nogle af de lækre design fra magasinet herunder…

Gør du det selv?

Del billeder af dine kreationer på Instagram med tagget @mariesideer og hashtagget #mariesideer eller på vores Facebook-side

Se her, hvad der ellers er at finde i Maries ideer 04/2018.

Køb dit Maries ideer lige her.

Af Laura Takahashi Christiansen

 

Foto: Sandnes Garn, Kimiko Kaburagi, Navia & Rico/Permin

(Visited 372 times, 1 visits today)