Vind “Magien ved shetlandsk kniplingsstrik”

Shetlandsk kniplingsstrik

Med bogenMagien ved shetlandsk kniplingsstrik af Elizabeth Lovick bliver du præsenteret for alt, hvad du skal vide om shetlandsk kniplingsstrik. Forfatteren Elizabeth Lovick har strikket siden barnsben og sætter en dyd i at videregive sine kundskaber til andre strikkere. I hendes bog bliver du således introduceret til mønstre og teknikker, og får opskrifter til de fineste florette-sjaler, handsker, strømper mm. Den garvede strikke kan tilmed forsøge sig med egne konstruktioner ud fra mønster-diagrammer. Værdi 249,95 kr.

Se nogle af de fine mønstre her…

Lyder shetlandsk kniplingsstrik som noget for dig?

Maries ideer udlodder i samarbejde med Turbine to eksemplarer af “Magien ved shetlandsk kniplingsstrik” til to heldige vindere. Hvis du vil være en af dem, skal du blot hoppe ind på vores Facebook-side og deltage i konkurrencen.

Foto: Fra bogen

Vinderne findes den 17. august 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Køb dit Maries ideer her.

(Visited 649 times, 1 visits today)