10 gode grunde til at abonnere på Maries ideer

Der er mange gode grunde til at abonnereMaries ideer, og her får du 10 af dem…

1. Du sparer penge

Der er helt klart en økonomisk fordel ved at abonnere på magasinet. Find den løsning, der passer bedst til dig. Køb eksempelvis et abonnement med 3 numre af Maries ideer til kun 99 kr. og spar 36 % eller vælg et abonnement, der inkluderer en gave.

2. Det leveres til døren

Spar turen til magasinforhandleren og få Maries ideer leveret til din adresse. På den måde risikerer du heller ikke at glemme nye udgivelser.

3. Du elsker håndarbejde

I Maries ideer hylder vi håndarbejde! Du får inspiration og opskrifter til strik, hækling, syning samt andet “gør-det-selv”-stof og DIY. Der er altså lidt for enhver smag.

4. Du er kreativ

Det kribler og krabler i fingrene og krea-kassen (læs: hjernen) kører derudaf! Med Maries ideer kan du få afløb for din kreative trang til at lave tingene selv, og du kan tilmed sætte dit eget personlige præg på ideerne med farvevalg og lignende.

5. Du er vild med mode

Vi går meget op i at præsentere dig for lækre og moderne design, der afspejler modebilledet. Måske har du på din shoppingtur set en fed strik, og hvorfor så ikke lave den selv? Find et godt alternativ i bladet – vi har meget at vælge imellem.

6. Du har flair for boligindretning

Hvem elsker ikke et skønt hjem? I magasinet får du gode ideer til boligindretning i form af fine og nemme DIY-løsninger. At lege indretningsarkitekt i eget hjem behøver ikke at koste en bondegård.

7. Det er hyggeligt

Der findes ikke noget mere hyggeligt end at tilbringe tid med dem holder af. Sæt dig med dit projekt, når du er sammen med familien eller vennerne eller saml en flok kreaglade personer i en strikkeklub eller lignende. Det er vildt hyggeligt at være kreativ med andre.

8. Du kan koble af

Har du brug for et pusterum i en travl hverdag og trænger du til noget afstressende fordybelse? Med kreative projekter kan du slappe af og være produktiv på én og samme tid. Slå dig eksempelvis ned i sofaen med hæklenålen og hækl løs – det er ren terapi for sjælen!

9. Du kan lave hjemmelavede gaver

De allerbedste gaver er dem der er lavet med kærlighed. Mon ikke modtageren af gaven bliver glad bare ved tanken om, at du har brugt din tid på at kreere en gave til hende/ham?

10. Du løber ikke tør for projekter

Med et abonnement på Maries ideer løber du ikke tør for krea-projekter – i hvert fald ikke lige foreløbigt. Hver og et magasin er spækket med lækker inspiration, gode ideer, DIY’s samt fede strikke- og hækleopskrifter til både voksne og børn.

Køb dit abonnement her.

(Visited 284 times, 1 visits today)