Vind 3 hæklebøger

Få hæklenålen til at gløde!

I denne konkurrence får du muligheden for at vinde hele tre hæklebøger fyldt med fine opskrifter, der kan gøre en ende på dine garnrester.

Maries ideer udlodder i samarbejde med Klematis to sæt hæklebøger til to heldige vindere. Et sæt består af bøgerne “Hæklede slaskedyr”, “Hæklet hurtigmad” og “Hippe hylstre i jacquard-hækling”, og der er nok projekter til at holde dig og din hæklenål beskæftiget det næste lange stykke tid. Samlet værdi 300 kr.

Se nu bare her…

I “Hæklede slaskedyr” af Josefine Bjørn Knudsen finder du opskrifter til 14 nuttede slaskedyr. Dyrene hækles alle ud fra samme grundopskrift, hvorefter deres individuelle kendetegn tilføjes. Værdi 100 kr.

Med “Hæklet hurtigmad” af Elena Nielsen kan du forvandle garnrester til lækkert legemad for enhver smag. Find opskrifter til rugbrødsmadder, junkfood, dessert og snacks! Har du mere lyst til sushi, så er det også på menukortet! Værdi 100 kr.

Birgitte Breunings bog “Hippe hylstre i jacquard-hækling” byder på opskrifter til hækling i flotte farver og mønstre. Slip fantasien løs og hækl unikke hylstre til tablet, telefon og briller i alle dine yndlingsfarver. Værdi 100 kr.

Vil du have muligheden for at vinde?

Så hop ind på Facebook og deltag i konkurrencen.

Vinderne findes den 1. juni 2018 kl. 12:00 og kontaktes direkte.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Følg med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Fotos: Fra bøgerne

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 324 times, 1 visits today)