Vind to bøger med broderi & stof

Sjov, stof & syning ?

Vind et sæt kreabøger fyldt med håndarbejde, farver og en masse sjov!

Maries ideer udlodder i samarbejde med forlaget Turbine to fine kreabøger til håndarbejdsnørderne: “Sjov med stof” af Jane Foster & “Sy med broderi” af Christine Leech til en samlet værdi af 478,95 kr. Vi udlodder to sæt til to vindere. Vil du være en af dem?

Så se mere her!

I den farvestrålende bog “Sjov med stof” præsenterer Jane Foster med inspiration fra 1950’erne og 1960’ernes design 15 retroinspirerede stofprojekter. Du finder alt fra stofbeklædning af æsker til prangende bordløbere og stilfuld patchwork i alle regnbuens farver. Der leges bl.a. med vintagestof og rammetryk, og både nybegyndere og og erfarne kan være med. Værdi 229,95 kr.

Vil du give dig i kast med broderi eller ønsker du blot fornyet inspiration, er Christine Leechs bog “Sy med broderi” måske noget for dig. I bogen finder du spændende broderiarbejder med grundig vejledning i de forskellige sting. Pift hjemmet op med flotte kreationer som fx en fin tehætte eller en sød klemmepose, eller sæt et personligt præg på garderoben med blomsterbroderi på en top eller lignende. Der er projekter for enhver smag! Værdi 249 kr.

Tag også et smut forbi Christines blog og Instagram @sewyeah.

Kunne du tænke dig at vinde et sæt bøger?

Klik ind på vores Facebook-side her for at deltage i konkurrencen.

Vinderne findes den 4. maj 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Fotos: Fra bøgerne

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen

 

(Visited 195 times, 1 visits today)