Vind “Macramé”

Flettede smykker & interiør

Macramé er med sine rødder i 1300-tallets arabiske verdem en ældgammel fletteteknik. Håndværksmæssigt er teknikken beslægtet med hækling og vævning, og den giver mulighed for udformning af unikke smykker og andet sjovt.
Vil du lære teknikken?

Maries ideer udlodder i samarbejde med forlaget Turbine to eksemplarer af bogen “Macramé” af Kat Hartman. Med bogen får du 18 smukke projekter til armbånd, halskæder, tasker, halskæder, interiør til hjemmet etc. Du vejledes trin for trin i de forskellige knytteteknikker, og får desuden ideer til andre ideer du kan give dig i kast med.

Skal du være en af de to heldige vindere, så hop ind på vores Facebook og deltag i konkurrencen. Værdi 199,95 kr.

De to vindere findes den 20. april 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Køb dit Maries ideer her
og besøg os på Facebook & Instagram @mariesideer

 

Foto: Neal Grundy

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 530 times, 1 visits today)