Vind to sybøger

Tips og tricks til syning ?✂

Drømmer du om at give dig i kast med syning eller har du lyst til at blive klogere på nye teknikker, så er du havnet det rette sted. 

Maries ideer afholder i samarbejde med forlaget Turbine en konkurrence, hvor du får chancen for at vinde hele to sybøger: “Håndbog i syning” af Lorna Knight og “Nederdele & kjoler for begyndere” af Christine Haynes. Der udloddes to sæt bøger til to heldige vindere. Skal det være dig?

Lorna Knight er specialist i mode, design og tekstiler og driver syskolen The Lorna Knight Sewing Academy. Hendes bog “Håndbog i syning” indeholder 250 tips, teknikker og tricks forklaret i tekst og billeder. Den er meget overskuelig i sin opstilling, og henvender sig både til nybegyndere og erfarne syerske, der ønsker at forbedre sine færdigheder. Du kan vælge at følge bogen trin for trin eller du kan bruge den som opslagsværk. Værdi 249,95 kr.

Christine Haynes bog “Nederdele & kjoler for begyndere” er som titlen lyder mere målrettet nybegyndere. Bogen byder på i alt 15 mønstre til nederdele og kjoler i varierende designs samt teknikker, tips og tricks. Med sin pædagogiske og vejledende karakter tager den sin læser i hånden og vejleder fra trin til trin. Værdi 199,95 kr.

Vil du vinde de to sybøger?

Hop ind på vores Facebook for at deltage i konkurrencen. Samlet værdi 449,90 kr.

Vinderne findes den 6. april 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Fotos: Fra bøgerne

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen
(Visited 879 times, 1 visits today)