Vind “Strik fra nord”

Smuk skandinavisk strik 

til dig & din veninde

Maries ideer afholder denne fredags konkurrence i samarbejde med forlaget Turbine.

Præmien er den fineste bog “Strik fra nord” af den skotske Hilary Grant, der indeholder 30 opskrifter på items, der skal holde dig varm i kulden. De smukke strikdesigns er skabt med inspiration fra de nordiske og skandinaviske strikketraditioner og er strikket i det lækreste shetlandsuld.

Du finder i Maries ideer 01/2018 opskriften på en Islandsk Sweater og den røde Fyrtårnhue med pompon som vist på de nedestående billeder, men har du mod på flere opskrifter og ønsker du at prøve lykken, så hop ind på vores Facebook og deltag i konkurrencen om en bog til dig og din veninde.
Værdi 2 x 249,95 kr.

Vinderne findes den 9. marts 2018 kl. 12:00.

OBS: Forudsætningen for at deltage i vores konkurrencer er, at du har adresse i Danmark.

Køb dit Maries ideer her
og besøg os på Facebook Instagram @mariesideer

 

Af Laura Takahashi Christiansen

Foto: Caro Weiss

(Visited 549 times, 1 visits today)