Bliv inspireret af Sylvie

Papir & hækling ?

Læs om en ægte fransk husmor og hendes kreative hobbyer, og få en DIY til den fineste papirguirlande.

Vi skal nu ud på en lille rejse til den vestlige del af Frankring. Her ligger Nantes. Rejsen er dog ikke længere end et par klik på Instagram, og netop dette har givet os muligheden for at gøre et virtuelt visit hos den kreative Sylvie.

En husmor med passion

Til dagligt er den franske Sylvie husmor: “Jeg har været husmor i mange år og jeg elsker det”, og det er der intet at sige til. Det giver hende nemlig masser af tid til at lave det hun allerbedst kan lide. At være kreativ er hendes helt store passion, og hækling og papir er hendes foretrukne hobbyer.

Et univers for piger

På Instagram-profilen @vanillejolie68 og bloggen Vanille Jolie deler Sylvie sine fine kreationer, og alene et glimt af dette giver os en fornemmelse af, at Sylvie er et kreativt væsen. Papirkreationer, hæklede sager, blomster, perler og pastelfarver er, hvad der kendetegner hendes univers. Sylvie fortæller, at hun generelt set er vild med pigede universer, og det er med god grund: “Jeg er mor til tre høje drenge…”, forklarer hun. Hun fortsætter i en opremsning af smukke ting hun elsker: “Jeg elsker gammeldags stil, liberty, blomster… Jeg elsker papirblomster og hæklede blomster”

Foruden papirblomster kreerer Sylvie også andre ting i papirmaterialet; kort, guirlander, æsker, og hun kan bruge timer på at finde smukt papir. Også hendes hæklerier er mere end et gartneri. Med sin hæklenål laver hun både tasker, kurve og sjove figurer i klare farver, der ofte er piftet med lidt glimmergarn.

Inspiration uden grænser

Inspirationen er for Sylvie at finde allesteder. Hun inspireres af krea-butikker, bøger, og kreative magasiner, mens Pinterest klart er hendes yndlingssted.

Kreativitet er i det hele taget meget vigtigt for Sylvie: “Jeg har brug for det, for jeg har det så godt, når jeg laver kreative ting”, understreger hun. Hun fortæller også, hvordan hun ofte får sine ideer om natten, der blot venter på at komme frem i morgenlyset.

Sylvie runder af med at forælle, at hun “elsker at tilbringe tid på de sociale medier. Det føles som en rejse verden rundt, og at følge så mange mennesker fra overalt i verden er noglegange bare det mest fantastiske”, og vi kan kun give hende ret. Inden vi afslutter vores virtuelle rejse til Nantes, vil Sylvie gerne dele en lille souvinier i form af en DIY til hendes guilande med papirbolde.

DIY guirlande med papirbolde

Når du har foldet papirboldene, kan du trække dem på en snor, evt. med perler.

Har du lyst til at udforske Sylvies franske univers, så kan du besøge hende på hendes blog, Instagram, Pinterest og Facebook.

Vil du læse flere indlæg som dette? Så prøv dette her om Pernille.

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Fotos: Sylvie

Køb dit Maries ideer her.

Af Laura Takahashi Christiansen

 

(Visited 618 times, 1 visits today)