Bliv inspireret af Alice Winther

Alice i eventyrland… Nej, Alice i krea-land!

Læs om Alice og tag med på en eventyrlig rejse i hendes forunderlige univers af kreationer ??

Hun hækler, strikker, maler, tegner, syer, laver perler og smykker, papirklip, collager, pynt, dimser & dutter… Ja, kreativiteten har ingen grænser! Alice er en farveelskende, kreativ livsnyder fuld af gode ideer, og vi har på Maries ideer været så heldige at bringe lidt af Alices kreative verden – og den er intet mindre end et eventyrland

Der var engang…

En kreativ kvinde, der hed Alice: Alice er 48 år og kommer fra en lille by i Jylland, og lever et tilsyneladende helt almindeligt liv med arbejde på i den lokale skoles fritidsordning. Kommer man lidt tættere på, da vil man dog hurtigt bemærke, at Alice er meget mere end dette! Bare et spring ned i kaninhullet og vupti – så er verden fyldt med farver ? Arbejdet i fritidsordningen giver hende rig mulighed for at slippe kreativiteten løs for alle vinde, men det er langt fra det eneste sted, hun sætter sit magiske præg.

Krea møder genbrug

Alices kreative sjæl fylder ligeledes krogene i hjemmet – farverigt og fyldt med fine kreationer og genbrugsskatte. Både Alice og hendes mand elsker at gå på loppemarkeder: “Jeg er samler, og jeg samler på mange ting – sjove ting, ting med sjæl og minder, gerne farverigt og skævt”, og netop dette resulterer ofte i, at de mange fund får et lille drys med kreativitet, kærlighed og tryllestøv.

Skævt og eventyrligt

“Mit hjerte banker for det farverige, barnlige, skæve og eventyrlige.. Og for det kreative, og for at skabe ting”, fortæller Alice, der særligt elsker at udforme smukke ting i papir, men som nævnt ikke er bleg for at kaste sig ud i kreativie projekter af forskellige former, størrelser og materialer.

Inspirationen er alle vegne

Inspirationen til alle hendes kreationer finder hun mange steder; i naturen, på kunstudstillinger, hos købmanden… Ja. alle mulige steder. Selvfølgelig drages hun som mange også af de sociale medier, hvor “kreativiteten flyder”, som hun selv udtrykker det, og i den forbindelse bliver hun hurtigt inspireret til at prøve noget nyt. Hun kan faktisk slet ikke lade vær: “Der er altid ideer klar, som skal føres ud i livet (…) Jeg skal helst være lidt kreativ hver dag, hvis det kan lade sig gøre. Det gør mig glad!”

Alices DIY-drømmefanger 

DET SKAL DU BRUGE: Fine bånd, en hæklet blomst, en broderiramme, fjer, perler og dimser.

SÅDAN GØR DU: 1) Den hæklede blomst snørres fast med garnet, 2) og så sættes alle småtingene på som man ønsker.

Vil du se mere til Alice, så er hun at finde på Instagram-profilen @alicewinther og på Pinterest, hvor hun deler glimt af sine kreationer og samler inspiration til nye.

Vil du læse flere indlæg som dette? Så prøv dette her om Eva Pryds.

Fotos: Alice Winther

 

Følg også med hos Maries ideer på Facebook og på Instagram @mariesideer – her kan du altid finde inspiration til nye projekter ?

Af Laura Takahashi Christiansen

 

Køb dit Maries ideer lige her.

 

(Visited 644 times, 1 visits today)