Maries ideer giver dig en kreativ start på 2018

Maries ideer 06/2017 er på gaden t.o.m. d. 18.02.18, og i det finder du som altid masser af inspiration til strik og hækling samt andre ideer i den bedste “gør-det-selv-stil”. Vi giver dig blandt andet opskrifter til de fedeste strikdesigns og tricks til at give din bolig et unikt look med sjov hækling og farverigt freestyle-broderi.

Dyk ned i bladet og følg den kreativ guide til Dublin, hvor vi blandt andet besøger Rosemary i hendes forunderlige skat af en garnbutik “The Constant Knitter”.

Mød også Maja Karlson og kom med ind i hendes atelier “Majas Manufaktur”, der er placeret med udsigt til til Glafsfjorden i naturrige omgivelser. Læs om hendes arbejde og største inspirationskilder, og få hendes opskrift på de på én gang stilede og bekvemme mamelukker. Få en smagsprøve med videoen her.

I Mini Marie er der opskrifter på bedårende strik i de fineste former og farver til de mindste – bunken af blødt tøj kan aldrig blive for stor!

Køb Maries ideer 06/2017 og få en kreativ start på året.

(Visited 923 times, 1 visits today)