Maries ideer besøger Molla Mills i Berlin

Molla Mills er afhængig af at hækle og har på mange måder formået at sparke til den traditionelle måde at tænke hækling på – ikke mindst med farver og mønstre, men også ved selv at stå model i de tre bøger hun har udgivet. Den 37-årige “skaber” fra Finland, med hæklestudie i en gammel nedlagt margarinefabrik i det østlige Berlin, er lige nu i gang med sin fjerde bog om hækling. På trods af det kalder hun sig ikke forfatter. Designer synes hun heller ikke om, men “skaber” – eller kunsthåndværker – vil hun til gengæld gerne beskrive sig selv som, og hun får i den grad skabt en masse.

Du kan se meget mere til Molla Mills i Maries ideer, der er på gaden.

Vil du også have Maries ideer med posten? Køb et abonnement her

 

(Visited 365 times, 1 visits today)