Mød Lærke Bagger!

Opgave: Maries Ideer besøger Lærke Bagger til Maries 06 - 2016 Oktober nummeret. Adresse: Nørrebro, København Journalist: Anne-Marie Øby og Katrine Pettersen Fotograf: Søren Lamberth Opgave: Maries Ideer besøger Lærke Bagger til Maries 06 - 2016 Oktober nummeret. Adresse: Nørrebro, København Journalist: Anne-Marie Øby og Katrine Pettersen Fotograf: Søren Lamberth

Du har måske hørt om hende i forbindelse med dette års X factor-show på DR, hvor hendes navn blev kendt, da den kvindelige dommer fra underholdningsprogrammet var iført en af Lærke Baggers strikmodeller, den perlebelagte bluse. Vi har besøgt strikdesigneren – og tilmeldt prøvet den kendte perlesag – og talt om det at blive sat i bås og ville arbejde med både strik og beklædningsdesign.

Opgave: Maries Ideer besøger Lærke Bagger til Maries 06 - 2016 Oktober nummeret. Adresse: Nørrebro, København Journalist: Anne-Marie Øby og Katrine Pettersen Fotograf: Søren Lamberth Opgave: Maries Ideer besøger Lærke Bagger til Maries 06 - 2016 Oktober nummeret. Adresse: Nørrebro, København Journalist: Anne-Marie Øby og Katrine Pettersen Fotograf: Søren Lamberth

Så mangler du ny inspiration til weekenden? I så fald kan du læse interviewet med Lærke Bagger i Maries ideer, som du finder i butikkerne nu.

Foto: Søren Lamberth

Kender du en, der er krea? Så har vi julegaveideen til dig.

(Visited 1.498 times, 5 visits today)