Til fest med Marie

Opgave: Maries Packshots til nr. 3 2016 juni samt start/slut skilte til film for releaseparty for Maries nr. 10 Adresse: Ny Carlsberg vej 2, Kbh V Jounalist: Anne-Marie Øby Fotograf: © Søren Lamberth Opgave: Maries Packshots til nr. 3 2016 juni samt start/slut skilte til film for releaseparty for Maries nr. 10 Adresse: Ny Carlsberg vej 2, Kbh V Jounalist: Anne-Marie Øby Fotograf: © Søren Lamberth

Vidste du, at Maries ideer, der er på gaden nu, er den 10. udgave i rækken?

Det skulle fejres her på redaktionen. Derfor inviterede Marie, for ikke så længe siden, til release party i privaten – og venner og kolleger var inviteret. Gæsterne blev – udover den lækre mad – budt velkommen med en goodiebag. I det fine stofnet – som Marie personligt havde syet af stofrester fra lageret – gemte der sig bl.a. garn og stof til den fine pung, som du kan se på forsiden af det nyeste nummer. En festlig eftermiddag blev til aften, og fotograf Søren Lamberth kunne ikke lade være med at hive kameraet frem. Se, hvad han fik ud af det, i videoen herunder.

Men vi synes ikke, vi kan holde releaseparty uden at involvere jer læsere. Uden jer var Maries ideer nr. 10 ikke det, det er i dag.

Derfor har Marie syet fem nye stofnet og fyldt dem med lækre ting (hvis vi selv skal sige det). Du får udover en fin, ny strikkepose kittet til den hæklede pung, Maries ideer nr. 10 (med bl.a. opskriften på pungen) og et abonnement på Maries ideer.

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe ind på Maries Facebookside.

Psst! Det dekorative stykke midt på stofnettet har Marie plantefarvet med avocado-skræller. Se, hvordan du gør i magasinet.

Foto og redigering: Søren Lamberth

(Visited 544 times, 1 visits today)