Mød Mini Marie

MIH09_084

Nu er hun her – fyldt med nye ideer til de små. Vi har glædet os helt enormt til at kunne præsentere Maries lillesøster – Mini Marie! Vi har samlet både strik og hækling, noget til de helt små og til de lidt større. Og også et par ting til børneværelset.

Derfor får du med det nye nummer af Maries ideer, som udkommer på mandag, 18 EKSTRA sider med tøj og tilbehør til de mindste. Maries ideer er altså ikke blevet mindre, men har blot gjort plads til Mini Marie, så du nu får to blade i ét. Vi håber, de nye modeller vil falde i din smag.

2016-01-13

Du finder Mini Marie med Maries ideer, der er på gaden på mandag den 18. januar. Herover ser du kjole fra bogen Klompelompe (foto: Hanne Andreassen Hjelmås), hue og babyrumper fra Paelas.

 Foto: Hanne Andreassen Hjelmås og Paelas

(Visited 3.128 times, 1 visits today)