Strik og hjælp ensomme ældre

innocent_roede_kors_strikkefest_kampagne

I går fik vi denne fine kurv tilsendt. Vi hæftede os først og fremmest ved de nuttede, strikkede huer. Genial ide som, vi på redaktionen synes, vi vil dele med jer. Huerne er et resultat af Den Store Strikkefest, som lige nu kører i hele landet. Du kan være med ved at strikke de små huer, sende dem ind til Innocent og iklæde flaskerne en varm hovedbeklædning. På den måde støtter du Røde Kors, som lader pengene gå til arbejdet med ensomme ældre i Danmark.

Image
Image

Så har du lidt garn tilovers, og vil du støtte en god sag, kan du læse mere om Strikkefesten her – og selvfølgelig sende dine søde huer ind inden 4. december. Hvis du mangler inspiration til huerne, kan du finde opskrifterne på Tophuen, Jordbærhuen eller en af de andre lige her.

God weekend – og god strikkelyst!

Foto: Søren Lamberth

(Visited 280 times, 1 visits today)