Marie spotter på modemesse

IMG_0817

Marie besøgte i weekenden modemessen i København. Vi var et smut forbi Øksnehallen på Vesterbro. Selv om vi ofte ser de mørke, neutrale farver i gadebilledet (måske er du også ligesom os lidt for god til at hoppe i de mørke farver?), var stativerne langt fra sort på sort. Her er et lille udpluk af de farverige designere.

2015-01-30

Blondekjolen fra House of Dagmar er fra deres forår-/vinterkollektion. Det fine, femine mønster er håndlavet og tager seks timer at lave, fortæller folkene bag det svenske mærke.

2015-01-301

De lilla farver går igen i vores næste besøg. Tatiana Andersen Camre er en dansk designer uddannet i London. Hun har specialiseret sig i grafisk print på tøj og accessories. Hendes stand lyste op, og vi var selvfølgelig nødt til at tage en snak med kvinden bag T.A.C.

2015-01-302

Bag Maxjenny! står designeren Maxjenny Forslund, der er uddannet fra Designskolen i Danmark. Hun elsker farver og er sikker på, at kvinder i Danmark også gør det. Hun er endnu ikke et kendt ansigt herhjemme, men hvis du er nysgerrig, kan du finde hendes smukke ting og læse mere om den sprælske designermaxjenny.com.

Foto: K.S.P.

(Visited 234 times, 1 visits today)