Svævende kugler

2014-11-18

Er du ikke til en masse pynt og store dekorationer, er dette en enkel og køn måde at skabe stemning uden de store anstrengelser. På billedet til venstre er en lerpotte fyldt med lidt jord, mos og en smuk gren, hvorpå et par julekugler har indtaget hver sin gren.

På billedet til højre er vintagejulekuglerne (alternativt farverige kugler fra Søstrene Grene) sat sammen ved hjælp af fiskesnøre, som du fæstner på en mosset gren eller en anden smuk gren over vinduet. Lad der være 4-8 stykker pynt på hver snøre, men sørg for, at de ikke støder sammen.

2014-11-181

Vintagekuglerne her er fundet på loppemarkeder og hos Wiingaard Boheme Interiør.

Foto: Lene Karin Kristiansen (Lene K Fotografi) og Anita Lindberg (Lindberg Kress Photo & Styling)

 

(Visited 261 times, 1 visits today)