Nostalgiske til- og frakort

Broderede til- og frakort

Det er tanken, der tæller, men derfor kan man jo godt gøre lidt ekstra ud af til- og fra kortene til de nærmeste. Og er der noget mere hyggeligt end at åbne en pakke, hvor der er kræset for indpakningen?


Materialer:

Mål: Hjertebroderi: 6,5 x 4,5 cm, snemandsbroderi: 5,5 x 4,5 cm.
Materialer: Røde til- og fra kort. Bleget og ubleget hørlærred med 10 tråde pr. cm. DMC Moulinégarn i rød 666, grøn 700, hvid B5200 og sort 310. Vliesline og lim.
Materialer kan fåes hos Panduro Hobby.

Mønster til snemand kan hentes her.

Mønster til julehjerte kan hentes her.

Sådan gør du:
Broder motivet midt på stoffet med 2 deltråde og hele korssting over 2 x 2 tråde i stoffet. Broder desuden snemandens kost med 2 deltråde og sorte stikkesting. Klip stoffet ned til 5 mm fra den broderede ramme og fryns op ind til borten ved at trække tråde ud. Stryg vlieseline bag på broderiet og lim det på kortet.

Opskrift Marianne Aggebo/foto: Jette M. Vestager

(Visited 159 times, 1 visits today)