Den bløde pakke

2014-10-022

Ugens giveaway er blød, lun og farverig. Til og med næste torsdag kan du være med i konkurrencen om dejligt garn. For de fleste rækker økonomien ikke udelukkende til dyrt indkøbt luksusgarn, men luksus behøver ikke altid koste en million.

Deltager du i konkurrencen, kan du blive den heldige, der vinder et stort kit med 12 garnnøgler fra COOP. De har netop lanceret deres nyeste garn, som de kalder Baby Uld (100 % merinould), Naturgarn (100 % ensfarvet uld), Adore (60 % alpakka og 40 % akryl) og Indio (5 % alpakka, 5 % mohair, 10 % uld og 80 % akryl). Lækkert!

2014-10-023

Præmieværdi: Ca. 325 kr.

Det eneste du skal gøre er at fortælle os på Facebook, hvem du synes fortjener en ekstra garn-overraskelse. Så er der måske en ekstra overraskelse til din veninde, kollega, gode ven, kæreste eller datter.

I COOPs butikker (Kvickly og SuperBrugsen) finder du fine strikkeopskrifter, som du kvit og frit kan downloade fra deres hjemmeside. Bl.a. smukke ting til dig selv, dine små og dit hjem. Se f.eks. galleriet foroven.

Foto: COOP og PR

(Visited 1.913 times, 1 visits today)