Smykkedesign a la Paris

2014-07-246

På en ferie til byernes by Paris landede Maries ideers journalist lige ned i et kreativt hjem, som var pænt udlånt af en parisisk kvinde med flair for detaljer og farver.

Et rent paradis for en kreativ sjæl, der elsker smykkedesign. For rundt omkring i lejligheden fandtes der perler, bånd og pailletter i alle farver. Hvis det ikke var for Paris’ fantastiske gader, butikker, restauranter og atmosfære kunne man snildt få en weekend til at gå i lejligheden.

Desværre viste det sig, at der var problemer med vand på toilettet. Det var ikke noget stort problem for lejlighedens nye beboere, men det blev hurtigt fikset.

Den parisiske kvinde med navnet Chloé Cranston var selvfølgelig forfærdelig ked af bøvlet og som tak for forståelse efterlod hun denne fine ring (den lyseblå på billedet herover) – selvfølgelig af eget design. Ved siden af sit job som lærer, har hun nemlig sit eget smykkedesign, som hun kalder Kloy.

Kloy kan du læse mere om det her.

(Visited 120 times, 1 visits today)