Kreativitet med magneter

2014-04-01

At sætte sig ned foran symaskinen, med strikkepindene, hæklenålen eller andre kreative ting i hånden er for mange en måde at fordybe sig på og skabe ro i en måske travl hverdag –  samtidig med, at du tilfredsstiller dit kreative gør-det-selv-gen.

På redaktionen faldt vi over disse magneter, kaldet Nanodots. Med sådan nogle kan du lade fantasien få frit løb, for de kan sættes sammen på kryds og tværs. Med dem kan du udfordre dine kreative evner og skabe lige, hvad du har lyst til. F.eks. skakbrikker, stjerner, dyr, blomsterkranse eller noget helt femte.

En sjov lille ting, hvis du har lyst til at give dig i kast med noget andet end de sædvanlige projekter.

Hvis du vil have fingrene i Nanodots, kan du få nærmeste forhandler oplyst på tlf. 32 46 66 25. Psst. Husk, at de kun er for voksne, for magnetkuglerne kan være skadelige, hvis du ved et uheld kommer til at sluge dem.

Foto: Nano Magnetics

(Visited 267 times, 1 visits today)