Musée de la Poupée-Paris

Er du en af de heldige, der har været i Paris – eller måske snart skal på en ferie til byernes by?

Så skal du tage en tur forbi dukkemuseet “Musée de la Poupée-Paris“, som lige har åbnet udstillingen “Barbie Rétro Chic“. Dukkemuseet har altid været fascineret af Barbie og har tidligere haft syv udstillinger om den populære dukke. Den nye udstilling viser Barbie, som hun oprindeligt så ud – retro tøj og retro chic.

Håndarbejde

Udstillingen er åben til den 13. september.

Hvis du ikke skal til Paris, så bare rolig. Du må ikke snyde dig selv for et besøg i den fantastiske butik, hvor de har dukker og tilbehør fra alle tidsaldre. Fra deres webshop finder du antikke og mere moderne dukker samt vintage dukketøjsmønstre.

Desuden sælger de de berømte, amerikanske mannequindukker “Tonner Dolls. Du kan se dukkerne her.

Herunder kan du se et lille udpluk af dukker og tøj fra museet…

Håndarbejde

Håndarbejde

Håndarbejde

Håndarbejde

 Foto: Anne-Marie Øby

 

 

(Visited 291 times, 1 visits today)