Æg med broderier

Let paaskepynt_side66-67 (2)-1

Påsken venter rundt om hjørnet, og det skal fejres med søde påskeæg….

Let paaskepynt_side66-67 (2)-2

…og en påskekonkurrence. Derfor udlodder vi påskebogen “Let påskepynt – af vatrondeller, genbrug og hverdagsting” af Tina Dalbøge. Bogen giver dig inspiration til, hvordan du kan lave over 40 forskellige påskeæg af vantrondeller. Fra TURBINE forlaget, værdi ca. 250 kr.

Vær med i konkurrencen på Maries ideers Facebookside. Vi finder vinderen allerede på onsdag!

0799_001

Find også bogen på Saxo

(Visited 141 times, 1 visits today)
  • Birgit Ellehammer

    Af de store er et sjal i røde farver, det er så stort , at kun kan strikkes færdigt i sofaen, så har jeg gang i et par tæpper i forskellige farver og størrelser – bla, et i friske grønne nuancer til at lune når jeg sidder på min altan. Af de mindre hækler jeg marineblå store grydelapper til min veninde og hendes mor – det er deres farvoritfarve – så jeg håber, at de bliver glade for min overraskelse…

  • ulla

    Vil gerne vinde bogen