Strikkede puder

2014-10-08

2014-10-081

Strikkede puder er stadig et hit til boligen. Forleden spottede Marie f.eks. disse sjove, grovstrikkede puder i et af Bolias udstillingsvinduer. De firkantede puder er retstrikkede i tykt garn, mens de runde med hul i midten er ribstrikkede. Collages3

 Hos Ilva har de strikkede puder med fine, indstrikkede budskaber…

Collages4

 …mens du kan få ensfarvede puder i perlestrik eller snoninger hos H&M og retstrikket puf hos Jysk.

Men det allersejeste er naturligvis, hvis du selv strikker dine puder!

Foto: bolia.dk, Ilva.dk, hm.com/dk, jysk.dk

(Visited 8.867 times, 1 visits today)
  • Lisa

    Flotte puder du har fundet. Jeg kiggede også selv på strikpuder, da jeg skulle have ny inspiration til min stue. I stedet for strikpuder endte jeg med at købe nogle mønstrede puder med bomuldsbetræk http://botex.dk/produkter/81-sofapuder/#filter&filterdata=10& – synes selv de er ret fede.

    Gid jeg kunne strikke, det ville være fedt at kunne sætte et personligt præg på mit hjem!