Nyt nummer af Maries ideer!

2014-10-094

I dag kan du finde Maries ideer nr. 4 i butikkerne.

Marie har været en tur i Estlands hovedstad og fundet ny inspiration. Vi har talt med Lene Holme Samsøe om hendes store passion. Og så er dette nummer spækket med ideer til hyggelige kreaaftner i vintermånederne.

God fornøjelse og kærlige hilsner fra hele redaktionen!

(Visited 192 times, 1 visits today)
 • Bertelsen

  Hej
  Jeg synes, det er ærgerligt, at man som abonnent skal se magasinet i butikkerne men ikke selv modtager det på udgivelsesdagen!

 • Katja

  Jeg kan ikke finde bladet i Sønderborg og abonnerer jeg får jeg jo ikke bladet fra denne mdr.hvad gør jeg

 • Mari

  Jeg var forbi 7eleven igår og så ny blade. Jeg undrede over at jeg havde ikke modtaget det som abonet endnu. Forventet så modtag den senest idag men blev skuffet. Hvad skeer her?

 • Katrine Sivkær Pettersen

  Kære alle tre. Hvis I ikke har modtaget magasinet endnu, beklager vi meget! I skulle have fået det senest i mandags. Jeg skal bede jer skrive en mail til abo@aller.dk og oplyse adresse eller kundenummer samt skrive, at I modtog magasinet for sent/ ikke har modtaget det endnu. Så sørger de for, at I får Maries ideer hurtigst muligt. Og samtidig opklarer de problemet. Vi håber selvfølgelig, at I sidder med magasinet nu, men I må alligevel gerne skrive til kundeservice på mailen, for så undgår vi samme problem fremover. De bedste og kreative hilsner redaktionen.