Den bløde pakke

2014-10-022

Ugens giveaway er blød, lun og farverig. Til og med næste torsdag kan du være med i konkurrencen om dejligt garn. For de fleste rækker økonomien ikke udelukkende til dyrt indkøbt luksusgarn, men luksus behøver ikke altid koste en million.

Deltager du i konkurrencen, kan du blive den heldige, der vinder et stort kit med 12 garnnøgler fra COOP. De har netop lanceret deres nyeste garn, som de kalder Baby Uld (100 % merinould), Naturgarn (100 % ensfarvet uld), Adore (60 % alpakka og 40 % akryl) og Indio (5 % alpakka, 5 % mohair, 10 % uld og 80 % akryl). Lækkert!

2014-10-023

Præmieværdi: Ca. 325 kr.

Det eneste du skal gøre er at fortælle os på Facebook, hvem du synes fortjener en ekstra garn-overraskelse. Så er der måske en ekstra overraskelse til din veninde, kollega, gode ven, kæreste eller datter.

I COOPs butikker (Kvickly og SuperBrugsen) finder du fine strikkeopskrifter, som du kvit og frit kan downloade fra deres hjemmeside. Bl.a. smukke ting til dig selv, dine små og dit hjem. Se f.eks. galleriet foroven.

Foto: COOP og PR

(Visited 1.301 times, 1 visits today)
 • Det ville glæde min ældste datter , hvis hun vandt garnet til den lange grå trøje.

 • Bodil Hansen

  Jeg ville også gøre min ældste datter glad med sådan en overraskelse.

 • Susan jørgensen

  Jeg vil bare blive sååååå glad ,hvis det var mig som blev den heldige vinder af det skønne garn…og syntes selv,at det har jeg fortjent

 • Malene Lübeck

  Min søde veninde Tina Pors Wittsten fortjener en gave, efter en ulykke for 10 måneder siden, har hun nu strikket sine første 12 masker, og hendes erklærede mål er igen at blive fuldgyldigt medlem af vores skønne strikkeklub

 • Annette Westergaard

  Min veninde Jette Havtorn Jeppesen har en lidt svær tid, så jeg vil rigtig gerne glæde hende med det dejlige garn. Det ved jeg vil gøre hende super glad

 • det vil være dejligt at få noget imellem fingerne igen her til de kolde vinter aftener, der er ikke noget mere afslappende end at sidde og råhygge med lidt garn imellem fingerne

 • Gerda

  Øh, er det ikke en Facebook konkurrence?

  Ellers vil jeg da også gerne deltage, jeg er nemlig ikke på Facebook.

  Jeg vil forære garnet til min svigermor, som mangler håndarbejde til de lange vinteraftener

 • Ilse Jessen

  Jeg vil gerne strikke til børnebørnene på min ny indkøbte strikkemaskine.
  Så måske at være heldig at vinde garnet ville da ik’ være så ringe en da.