Hænderne op…

…for Fru Svendsen, der har strikket ”Hands up”-blusen fra Maries ideer OG gjort sig den ulejlighed at videregive erfaringer, tips og ideer på sin blog.

2014-02-251

Som Fru Svendsen skriver, så er blusen ret stram i ærmerne – og det skal den være, da det i denne model er vigtigt, at ærmerne sidder til, og at kroppen er ret vid, så ærmerne først starter lidt ude på overarmen. Det fungerer ikke med det lige ærme-/sidestykke, hvis ærmet kommer helt ind i armhulen.

Man kan dog sagtens gøre ærmet lidt bredere, så bliver sidestykket også tilsvarende lidt bredere.

Fru Svendsen synes halsudskæringen bliver for vid, den bliver 27 cm bred, hvis man følger strikkefastheden i opskriften. Man kan dog sagtens gøre dette stykke smallere, men så må man gøre sidepanelerne tilsvarende bredere.

Opskriften dækker ca. str. 36-40, og den er afprøvet på kvinder i disse størrelser, men det er naturligvis individuelt hvor brede arme, skuldre mm. man har.

2014-02-256

(Visited 147 times, 1 visits today)
 • Hejsa!
  I kan læse hele mit indlæg om Hands up her: http://fru.svendzen.dk/haenderne-op
  Og husk på, at alle kroppe er forskellige.
  Jeg har meget smalle skuldre og meget tykke arme, så selvom strikkefastheden passer, så er det ikke sikkert at målene passer lige netop dig.

 • Pingback: Se mig! Se mig! |()

 • Anne-Marie Øby

  Hej Marie

  Vi linker faktisk til din blog allerede 4 steder i teksten 🙂

  Og som du selv (og jeg) skriver, så er det forskelligt – også indenfor samme størrelse, hvad mål man har.
  Jeg mener egentligt at vi meget loyalt gengiver dine problemer med blusen, men synes jo heller ikke at jeg vil skrive hele dit indlæg af. I stedet har jeg prøvet at videregive lidt af mine tips til netop den model.

  Venlig hilsen Anne-Marie Øby

  • Nemlig.
   Jo mere feedback jo bedre kan folk selv guide sig gennem til lige deres version af Hands Up.
   Linkede direkte ind til indlægget istedet for bare forsiden, så folk bedre kan finde det, hvis de skulle få brug for hjælp.
   Jeg håber at der er flere der får blod på tanden og forhåbentlig kommer der flere indlæg på jeres side med andre der også har strikket den.
   Skal vi ikke krydse fingre for det?
   Fortsat god skrive/strikke/sy/hækle lyst.
   Jeg følge med på sidelinien og i bladet 🙂